BINNEN 16 UUR VERZORGEN WIJ EEN COMPLETE EN VAKKUNDIGE DEMONTAGE VAN UW WINKELRUIMTE.

VLZS.nl is uw betrouwbare partner bij kleine demontage- en grof sloopwerk, alle Total care sloopwerkzaamheden, bodem -, grond- en straatwerken, milieutechniek, asbestsanering, calamiteiten en materieel en boor- en zaagwerkzaamheden.

Een van onze specialiteiten in de retail omgeving is het vakkundig en in kort tijdsbestek leegslopen van winkelruimtes t.b.v. ingrijpende verbouwingen. Zo hebben we in de afgelopen 10 jaar 360 AH filialen en 250 overige winkels zoals Dirk van den Broek, Bas van der Heijden, Vomar, Plus, Jumbo, Coop en Gall & Gall vakkundig gedemonteerd.

De werkzaamheden voeren we altijd zodanig uit dat de klanten en de directe omgeving er zo min mogelijk overlast van ervaren.

Een andere specialiteit is het werken bij bedrijven met zeer strenge regelgeving zoals de brandstofdepots , ziekenhuizen , vliegveld en levensmiddelenindustrie.

Door onze kennis, ervaring en flexibele wil om mee te denken slagen we er altijd in om uw wensen en doelstellingen te realiseren. Uiteraard zonder te tornen aan de kwaliteit die voor u zo belangrijk is.

Meer informatie over onze andere specialiteiten en onze contactgegevens kunt u vinden op onze website: www.vlzs.nl