SBO: Ondernemers helpen ondernemers

Soms heb je behoefte aan even klankborden met een andere ondernemer. Geen coach of adviseur, maar een sparringpartner die gepokt en gemazeld is als supermarktondernemer. Neem dan contact met SBO.

Keukentafelgesprek

De werkwijze van SBO is als volgt:

  • SBO koppelt een ondernemer met een (hulp)vraag aan een ervaren ondernemer.
  • Beide ondernemers maken zelf een afspraak voor een ‘keukentafelgesprek’.
  • Alles wat in het gesprek wordt gedeeld blijft vertrouwelijk.
  • De ondernemers zijn sparringpartners, geen coach of adviseur. Er zijn geen  andere belangen dan die van de ondernemer met de hulpvraag.
  • De ondernemer met de hulpvraag blijft zelf verantwoordelijk voor de keuzes die hij maakt na afloop van het gesprek.

Contact opnemen

Ondernemers die willen sparren met een andere zelfstandige ondernemer, en ondernemers die zich willen aanmelden als klankbordpartner kunnen contact opnemen met SBO via de secretaris

Dhr. P. Boerman, e-mail: secretariaat@bevorderingondernemerschap.nl.

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen bij SBO, meld je dan aan voor de nieuwsbrief via info@bevorderingondernemerschap.nl.

Stichting Bevordering Ondernemerschap

SBO is opgericht door een aantal supermarktondernemers met een passie voor het zelfstandig ondernemerschap. Zij hebben de ambitie om het plezier in het ondernemen door te geven en om bij te dragen aan het borgen van het zelfstandig ondernemerschap in de supermarktbranche. Het bestuur kan putten uit een groot netwerk zelfstandige supermarktondernemers die graag hun kennis en ervaring willen delen met andere zelfstandige ondernemers.

Voor meer informatie, kijk op www.bevorderingondernemerschap.nl