R&R WFM

Om succesvol te zijn als franchiseondernemer is de juiste inzet van uw medewerkers van cruciaal belang, waarbij efficiency en loonkostenbesparing belangrijke aandachtspunten zijn. Een juiste balans tussen productiviteit en loonkosten heeft een positieve uitwerking op de winkelbeleving en daardoor ook op de klanttevredenheid. R&R workforce management software en services helpt u daar bij!

De uitdaging

Je winkel moet er fantastisch uitzien, want daarmee kun je de klanttevredenheid verhogen. Dit mag wat kosten, maar moet ook voldoende opleveren. Hier draagt R&R een steentje aan bij.

R&R is meer dan alleen planning. R&R geeft winkelmanagers via slimme planningssoftware inzicht in de productiviteit en loonkosten. Dit inzicht kun je gebruiken om jouw winkel en personeel te sturen en zo kun je een balans vinden tussen loonkosten en productiviteit. Een optimale balans zorgt voor een verbeterde winkelbeleving, met als resultaat tevreden klanten. Zo blijf je de concurrenten telkens een stapje voor.

R&R draait volledig in de cloud. Dit betekent dat je veilig kunt werken vanaf elke computer met een internetverbinding: waar en wanneer je maar wilt. Iedere dag worden er meer dan 65.000 medewerkers gepland met onze intelligente software.

R&R is onderdeel van de Info Support International Group, een internationaal ICT-bedrijf met meer dan 450 werknemers.

R&R WFM en Albert Heijn

Onze uitgebreide klantenkring, waaronder vele Albert Heijn franchisers, bewijst dat we met onze oplossing werkelijk bijdragen aan het succes van hun onderneming. Zij realiseren een structurele verlaging van hun loonkosten en verbeteren de prestaties.

Meer weten?

Wij vertellen u graag meer over R&R WFM via onze website (www.rr-wfm.com/nl) of neem contact met ons op via info@rr-wfm.com. Eventueel kunnen we voor u ook een vrijblijvende demonstratie en gesprek verzorgen. Liever telefonisch contact? Bel dan naar 0318-582828.