PromUnique verzorgt en begeleidt voetbal- en sportplaatjes acties voor uw supermarkt.

In samenwerking met een aantal A-merkleveranciers zetten wij een leuke, betaalbare en vooral zeer professionele actie neer.
8 weken lang alle sportliefhebbers uit uw woonplaats (met aanhang en supporters) naar uw supermarkt voor de boodschappen en de sportplaatjes.
Vaak zijn de sportclubs geïnteresseerd om mee te doen, om een actie in uw vestigingsplaats te kunnen starten moet er vaak snel worden gereageerd. Deze acties worden doorgaans aan het begin van het seizoen, en halverwege na de jaarwisseling gestart.

Als PromUnique hebben wij ruime ervaring in de uitvoering van deze acties. Wij bieden twee verschillende concepten, waarbij elk concept weer vier uitvoeringen kent. Hiermee heeft de supermarkt een veel breder scala aan uitvoeringsmogelijkheden en kan er, ook bij lagere beschikbare budgetten, voor een plaatjesactie worden gekozen.

Er is een BUDGET en TOP concept, elk verdeeld in vier uitvoeringen.
Het BUDGET concept kent een binnenwerk in één kleur PMS, het TOP concept kent een geheel full colour uitvoering.
Vervolgens kan binnen elk concept gekozen worden voor de uitvoering GENIET GEBROCHEERD, GARENLOOS GEBROCHEERD, GENAAID GEBROCHEERD en GENAAID GEBONDEN.
Ook in de uitvoering zal aan elk type weer een andere prijs gekoppeld zijn, waarbij geniet gebrocheerd de goedkoopste, en genaaid gebonden de duurste uitvoering is.
Er is altijd een passende prijs voor u!

Wij willen graag een afspraak met u maken om de mogelijkheden te bespreken. In dit eerste oriënterende gesprek zullen wij u informeren over de mogelijkheden en u de voorbeelden van onze hoogwaardige spaaralbums presenteren. De afspraken kunnen worden vastgelegd en u bent verzekerd van een aansprekende actie, waar nog lang over nagepraat zal worden.

Er zijn door PromUnique al vele succesvolle acties uitgevoerd in o.a. Nunspeet, Rhenen, Wageningen, Tiel, Ouderkerk a/d Amstel, Coevorden, Delfzijl, Eelde, Bathmen, Lelystad, Westkapelle, etc.

Voor verdere informatie verwijzen wij u naar onze website www.promunique.nl of www.spaarvoetbalplaatjes.nl 

Wilt u zelf al contact met ons opnemen dan kunt u ons mailen: info@promunique.nl of telefonisch Dries Huisman  0341-261170 / 06-12450249

Met vriendelijke groet,
PromUnique B.V.