Dormio Investments: hoogwaardig recreatief vastgoed

Als AH-ondernemer weet u als geen ander dat investeren in kwaliteit de meest verstandige investering is. Op de langere termijn levert u dat het meeste op. Kijkt u net als uw collega AH-ondernemers ook naar andere investeringsmogelijkheden? Dan is beleggen in hoogwaardig recreatief vastgoed in Europa voor veel ondernemers een interessant alternatief.

Interessante belegging

Voor veel ondernemers is de aankoop van een vakantiewoning een interessante belegging vanwege het goede rendement uit de huurinkomsten. Het beleggen in zo’n tweede woning krijgt steeds vaker de voorkeur boven het parkeren van spaargeld op een spaarrekening met weinig tot geen rente. Het bezit van een huis op een toeristische toplocatie is dubbel genieten. Met een vakantiewoning op een schitterende vakantielocatie heeft u jaarlijks een hoog rendement uit de verhuur van uw woning. En omdat steeds meer mensen graag hun vakantie doorbrengen in een luxe vakantiewoning, stijgen die rendementen snel. Bovendien geniet u van uw eigen tweede huis wanneer u dat wilt!

Waardevast investeren: u verdient het!

Met Dormio Investments kun u waardevast investeren in hoogwaardig recreatief vastgoed in Europa. Het aanbod van Dormio Investments bestaat altijd uit luxe vakantiewoningen, -appartementen en chalets van projecten op verschillende toeristische toplocaties in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk.

Kijk voor meer informatie op de website van Dormio Investments

Infodagen

Met enige regelmaat organiseren wij Informatiedagen op diverse locaties in het land. Tijdens deze Infodagen kunt u terecht voor een uitgebreid persoonlijk advies opmaat. Kijk voor de komende data op onze website.

Over Dormio Investments

Dormio Investments verkoopt vakantiewoningen die ontwikkeld zijn in eigen projecten van Dormio Leisure Development. Daarnaast fungeren wij als verkoopbemiddelaar bij de verkoop van vakantiewoningen in projecten van externe opdrachtgevers. In de meest voorkomende gevallen verkopen wij vakantiewoningen en –appartementen vanaf het projectplan, dus voordat de bouw van het project is gestart. Daarnaast verkopen we vakantiewoningen uit projecten van opdrachtgevers. Wij hebben korte lijnen met onze klanten; we weten wat hen beweegt en drijft. Deze kennis zetten wij in bij het ontwikkelen van nieuwe projecten en in onze advisering.