Effectieve communicatie met uw doelgroep

Digital Pixel Marketing is een innovatief en meedenkende organisatie die gespecialiseerd is in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Wij faciliteren totaalconcepten waarbij hardware, software en montage optimaal op elkaar zijn afgestemd.  Daarnaast ondersteunen wij onze klanten graag door het creëren van content en het geven van softwaretrainingen.

Beeldschermcommunicatie in een supermarkt kent vele voordelen én kan een groot verschil maken. Denk aan wachttijden gevoelsmatig reduceren, omzet stimuleren, bezoekers informeren en beleving creëren. Naast het communiceren met uw bezoekers is narrowcasting ook intern inzetbaar, denk aan het effectief communiceren van voorschriften, mededelingen en roosters. Onze software is cloud based waardoor er geen vaste computer benodigd is en uw vanuit ons online CMS systeem alle schermen kunt besturen. U kunt dus vanaf elke locatie en computer uw schermen eenvoudig én snel bijwerken.

Een beeldscherm in uw winkel is dynamisch, actueel en informatief. Wist u dat narrowcasting een aanzienlijk hogere attentiewaarde kent dan traditionele printmedia? Door de inzet van narrowcasting kunt u niet alleen effectief communiceren, maar ook uw huidige printmedia minimaliseren.

Supermarkt TV

Wilt u effectiever gaan communiceren, omzet stimuleren, wachttijden gevoelsmatig reduceren en/of meer beleving in uw winkel creëren? Digital Pixel Marketing levert 4 verschillende oplossingen voor u, namelijk:
Kassa TV
Winkel TV
Personeel TV
Touchscreen

Bent u op zoek naar gebruiksvriendelijke, professionele en betaalbare beeldscherm communicatie? Wij helpen u graag! Voor meer informatie kunt u altijd een mail sturen naar info@digitalpixelmarketing.nl, of neem ik een kijkje nemen op onze website.