Samen sterker is het beste resultaat!

De vereniging van Albert Heijn franchisenemers is opgericht op 14 juni 1983 en heeft als doel 'het behartigen van de belangen van de franchisenemers in hun relatie tot de franchisegever'. 

Onze missie: ‘De vereniging van Albert Heijn Franchisenemers ondersteunt en ontzorgt haar leden, opdat zij toekomstbestendige en vooruitstrevende winkels kunnen exploiteren’.

Onze visie: ‘De vereniging van Albert Heijn Franchisenemers wil hét collectief van zelfstandige franchiseondernemers zijn dat voor haar leden kennis ontsluit, heldere afspraken maakt en vanuit lokaal ondernemerschap en klantgerichtheid proactief, samen met de franchisegever, vernieuwing van de winkels en de branche initieert. 

Een goede missie en visie geven de organisatie richting, het brengt focus aan en bindt medewerkers en klanten. Het zorgt voor inspiratie, enthousiasme en doelgerichtheid. 

 

   

  Het Bestuur van de VAHFR

  • Daniël Luitjens, voorzitter
  • Toine ten Have, secretaris
  • Jan Bun, bestuurslid
  • Henk Strootman, bestuurslid
  • Leon van Gameren, bestuurslid
    

  Partners VAHFR

  Onze partners zijn van toegevoegde waarde voor de ondernemers die zijn aangesloten bij onze vereniging. Kort samengevat zit de meerwaarde in daadwerkelijk scherpere tarieven door collectieve afname of in de praktijk bewezen kwalitatieve dienstverlening. Partners van de VAHFR steunen ook het zelfstandig ondernemerschap in denken en doen. 


  Contactgegevens VAHFR

  Blekerijlaan 1, 3447 GR Woerden
  info@vahfr.nl 
  0348 - 41 97 71

   

  Wegens werkzaamheden aan de website is het voorlopig niet mogelijk om in te loggen.

  PARTNERS VAN DE VAHFR