Samen sterker is het beste resultaat!

Al 130 jaar is Albert Heijn de supermarkt van en voor ons allemaal. Op 14 juni 1983 is de Vereniging van Albert Heijn Franchisenemers opgericht met als doel 'Het behartigen van de belangen van de franchisenemers in hun relatie tot de franchisegever’.

Onze missie: ‘De vereniging van Albert Heijn Franchisenemers ondersteunt en ontzorgt haar leden, opdat zij toekomstbestendige en vooruitstrevende winkels kunnen exploiteren’.

Onze visie: ‘De vereniging van Albert Heijn Franchisenemers wil hét collectief van zelfstandige franchiseondernemers zijn dat voor haar leden kennis ontsluit, heldere afspraken maakt en vanuit lokaal ondernemerschap en klantgerichtheid proactief, samen met de franchisegever, vernieuwing van de winkels en de branche initieert. 

Een goede missie en visie geven de organisatie richting, het brengt focus aan en bindt medewerkers en klanten. Het zorgt voor inspiratie, enthousiasme en doelgerichtheid. 

Onze partners zijn van toegevoegde waarde voor de ondernemers die zijn aangesloten bij onze vereniging. Kort samengevat zit de meerwaarde in daadwerkelijk scherpere tarieven door collectieve afname of in de praktijk bewezen kwalitatieve dienstverlening. Partners van de VAHFR steunen ook het zelfstandig ondernemerschap in denken en doen. 


Het Bestuur

  • Twan van Meel , voorzitter
  • Freek Lindeman, penningmeester
  • Toine ten Have, secretaris
  • Hans Manders, bestuurslid
  • Daniël Luitjens, bestuurslid
  • Pedro van den Heuvel, bestuurslid
  • Roberto van Veldhuizen, bestuurslid

Inloggen

Wegens werkzaamheden aan de website is het voorlopig niet mogelijk om in te loggen.

Wilt u in contact komen met de vereniging? 

Blekerijlaan 1, 3447 GR Woerden
info@vahfr.nl 
0348 41 97 71