Waar staat onze Vereniging voor

Al 130 jaar is Albert Heijn de supermarkt van en voor ons allemaal. Op 14 juni 1983 is de Vereniging van Albert Heijn Franchisenemers opgericht met als doel 'Het behartigen van de belangen van de franchisenemers in hun relatie tot de franchisegever’.

Onze missie: ‘De vereniging van Albert Heijn Franchisenemers ondersteunt en ontzorgt haar leden, opdat zij toekomstbestendige en vooruitstrevende winkels kunnen exploiteren’.

Onze visie‘De vereniging van Albert Heijn Franchisenemers wil hét collectief van zelfstandige franchiseondernemers zijn dat voor haar leden kennis ontsluit, heldere afspraken maakt en vanuit lokaal ondernemerschap en klantgerichtheid proactief, samen met de franchisegever, vernieuwing van de winkels en de branche initieert. 

Een goede missie en visie geven de organisatie richting, het brengt focus aan en bindt medewerkers en klanten. Het zorgt voor inspiratie, enthousiasme en doelgerichtheid. 

 

Partners van onze Vereniging

Partners van de VAHFR zijn van toegevoegde waarde voor de ondernemers die zijn aangesloten bij onze vereniging. Kort samengevat zit de meerwaarde in daadwerkelijk scherpere tarieven door collectieve afname of in de praktijk bewezen kwalitatieve dienstverlening. Partners van de VAHFR steunen ook het zelfstandig ondernemerschap in denken en doen. Samen sterker is het resultaat.

Inloggen

Wegens werkzaamheden aan de website is het voorlopig niet mogelijk om in te loggen.

Wilt u in contact komen met de vereniging? 

Blekerijlaan 1, 3447 GR Woerden
info@vahfr.nl 
0348 41 97 71

DIGITALE INSTORE COMMUNICATIE

ADVIES & CONSULTANCY

PERSONEEL VOOR (DAG)KLUSSEN

VOOR ALLE VERZEKERINGEN

EÉN COMMUNICATIE PLATFORM

BELANGENBEHARTIGING

EXPERTISE IN FRANCHISE

 VOOR UW RENDEMENT

VOOR EEN SLIMME BEVEILIGING

MEER DAN EEN PLANNINGSTOOL

 

ZAKELIJKE ENERGIELEVERANCIER

ACCOUNTANTS ADVISEURS

TOTAL CARE SLOOPWERKEN